FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AKKOORD NABIJ! ‘Enorme zak geld laat Zuid-Amerikaanse club overstag gaan’

Als alles meezit dan zal Feyenoord de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude op korte termijn overnemen van de club Godoy Cruz. De Rotterdammers willen een bedrag van zeven miljoen euro voor hem neertellen dat met bonussen nog verder kan oplopen.

Godoy Cruz-trainer Flavio Orsi vertelde in gesprek met journalist César Luis Merlo dat er een transfer zit aan te komen voor het zelf opgeleide talent. “We weten dat we nog één of twee wedstrijden over hem kunnen beschikken en daarna maakt hij een transfer”, stelde de trainer.

Die transfer lijkt dus naar Feyenoord te zijn. De Rotterdammers zouden op dit moment de laatste plooien aan het gladstrijken zijn om de Argentijn over te nemen. De zeven miljoen, een bedrag dat mogelijk nog kan oplopen door bonussen, betekent voor Codoy Cruz een nieuw clubrecord.

De rechtsbenige Bullaude kan als centrale middenvelder uit de voeten, maar speelt het liefste achter de spitsen. De 1,84-meter lange middenvelder kwam afgelopen seizoen tot veertien wesdtrijden waarin hij zes doelpunten maakte. Feyenoord kreeg in de strijd om de handtekening van Bullaude concurrentie van AZ, maar lijkt de Alkmaarders kansloos te laten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *