FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘International wordt momenteel medisch gekeurd’

Dávid Hancko heeft vanochtend het vliegtuig gepakt om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden. Hier maakt Voetbal International melding van.

Sparta Praag heeft de 24-jarige Slowaak toestemming gegeven om in Rotterdam de medische keuring te ondergaan. Tsjechische media meldden eerder op de dag al dat de clubs het eens zijn over de transfersom. Volgens IDNES zou Feyenoord acht miljoen euro betalen, plus twee miljoen aan mogelijke bonussen. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl spreekt dit tegen: de transfersom zou iets lager liggen.

Hancko moet in De Kuip Marcos Senesi opvolgen, die naar Bournemouth vertrok. Volgens 1908.nl wordt zijn presentatie over het weekeinde getild. Hancko ontbreekt logischerwijs nog tegen RKC Waalwijk zondag. Een week later kan hij in het thuisduel met FC Emmen debuteren. De linkspoot wordt alweer de dertiende aanwinst van Feyenoord deze zomer. Ook de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude van Godoy Cruz is op komst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *