FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Interesse van oude liefde Feyenoord kwam als een verrassing voor mij’

Onlangs kwam naar buiten dat Feyenoord interesse heeft in Cambuur-back Alex Bangura. Hij verliet vier jaar geleden de jeugdopleiding van de Rotterdammers en dat ze nu weer voor hem aankloppen doet hem deugd.

Bangura wist niet wat hem overkwam, toen de technische leiding van Feyenoord hem in 2018 vertelde dat hij op zoek moest naar een nieuwe club. Feyenoord was zijn club. Zijn ouders wonen er nog steeds. Zelf stond hij als ballenjongen in De Kuip en was hij dagelijks op Varkenoord te vinden. Bangura speelde in de jeugd bij De Rotterdamse Leeuw, de amateurtak en professionele tak van Feyenoord, maar maakte nooit zijn debuut in het eerste elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *