FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREKEND: ‘Jens Toornstra staat voor binnenlandse transfer’

Jens Toornstra lijkt deze zomer nog een transfer te gaan maken. Volgens Voetbal International staat de middenvelder voor een vertrek naar zijn oude club FC Utrecht.

Feyenoord zag deze zomer al een heleboel spelers vertrekken, maar Toornstra bleef. De middenvelder raakte echter wel zijn basisplaats kwijt in Rotterdam-Zuid. Na de zege in Waalwijk schrijft VI: “Doelman Justin Bijlow en vooral Gernot Trauner hielpen hun team door die moeilijke fase. Zij zijn na het vertrek van Aursnes en het aanstaande vertrek van Jens Toornstra nog de enige Old Soldiers op wie Slot kan terugvallen.”

Naar verluidt staat Toornstra voor een terugkeer bij FC Utrecht. In het verleden raakte de middenvelder vaker zijn basisplaats kwijt bij Feyenoord, maar telkens wist hij zich terug te knokken. Met het drukke speelschema leek hij ook dit seizoen genoeg minuten te kunnen gaan maken. Toornstra lijkt ditmaal echter een andere keuze te maken.

Trainer Arne Slot liet vrijdag nog weten dat hij rekent op Toornstra. Wel liet hij weten: “Als dat voor Jens niet meer zou gelden, is hij oud en wijs genoeg om dat aan te geven. Als dat zo zou zijn, moeten we met elkaar kijken hoe we daarin verder willen gaan. Voor mij en de club is het helder dat we hem als een zeer waardevolle speler zien, zeker ook omdat hij hier al jaren zit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *