FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DONE DEAL! Feyenoord pakt toch het volle pond voor middenvelder

Fredrik Aursnes zit vanmiddag al niet meer bij de selectie van Feyenoord als ze op bezoek gaan bij RKC. Zijn transfer naar Benfica is namelijk voor de volle honderd procent rond. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Daarmee heeft Aursnes vorige week tegen sc Heerenveen zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers gespeeld. Volgens De Telegraaf ontvangt Feyenoord vijftien miljoen euro voor de 26-jarige controleur. Een jaar geleden kwam hij nog voor 450.000 euro over van Molde FK. Hij groeide uit tot een belangrijke spil in het elftal van coach Arne Slot, dat afgelopen seizoen tot de finale van de Conference League reikte.

Feyenoord zal op zoek gaan naar een vervanger van Aursnes, vertelde Slot eerder al. FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki gold aanvankelijk als topkandidaat. Hij leek te duur te zijn, maar volgens de krant gaan de Rotterdammers toch nog een poging wagen. De Algerijn wil dolgraag naar De Kuip en klopte deze week daarom bij de clubleiding van de Tukkers aan. Twente vroeg eerder nog tien miljoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *