FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord concretiseert interesse niet en doet een stap terug’

Cambuur hoeft niet te vrezen voor het vertrek van linksback Alex Bangura. Feyenoord was namelijk voor hem in de markt maar de Rotterdammers hebben niet doorgepakt. Hier maakt Voetbal International melding van.

De Rotterdammers maakten onlangs hun interesse kenbaar in de 23-jarige linksback, die al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers actief was. Daar is het bij gebleven. Het is nu rustig rond Bangura, geeft Foeke Booy van Cambuur aan. “Ook geen concrete interesse van andere clubs”, stelt de technisch manager van Cambuur.

Bangura was in beeld als één van de mogelijke opvolgers van Tyrell Malacia. Inmiddels versterkte Feyenoord zich al met Marcos López, die overkwam van San Jose Earthquakes. Daarnaast maakt talent Quilindschy Hartman een goede indruk. Hij begon zondag in de basis tegen RKC Waalwijk (0-1 zege).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *