FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik kon als trainer van De Stadionclub nog geen smurf kopen’

De welvaert regeert momenteel in Rotterdam Zuid. Door de flinke uitgaande klappers is het nu ook mogelijk om forse bedragen neer te tellen voor nieuwe spelers.

“Er wordt weer gesmeten met miljoenen en gelukkig komt er ook een keer veel geld naar Feyenoord toe”, constateert clubicoon Willem van Hanegem vandaag dan ook, in het Algemeen Dagblad. “De club wilde dat graag voor elkaar krijgen en het is gelukt.”

“Toen ik ooit trainer van Feyenoord was, zei ik eens dat de club zo arm was dat we nog geen smurf konden kopen. Dat heb ik geweten. Vanuit alle windstreken, zelfs vanuit België en Duitsland, kreeg ik smurfen opgestuurd. Ik heb sindsdien alle smurfen die er zijn.”

Dat Aursnes op weg is naar SL Benfica wekt geen zorgen bij Van Hanegem. “Als het niet loopt, missen ze volgens velen vaak een speler die nét weg is. Fredrik Aursnes was een leuke speler, daar zal iedereen het over eens zijn. Verleden week tegen sc Heerenveen deed hij nog mee bij Feyenoord en toen was het spelbeeld hetzelfde als tegen RKC Waalwijk. Stroef en slordig. Anders gesteld: zou het tegen RKC als een trein hebben gedraaid als Aursnes mee had gedaan? Dat lijkt mij ook niet, toch?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *