FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik mis ook het gogme bij Feyenoord, schrik ik toch wel van’

Feyenoord won vanmiddag met 0-1 van RKC Waalwijk. Een penalty van Danilo bracht uitkomst. Analist Kenneth Perez zag dat er nog voldoende werk aan de winkel is voor de Rotterdammers.

“Ik schrok echt van twee dingen vandaag bij Feyenoord”, opende Perez zondagavond in Dit was het Weekend. “Allereerst de restverdediging, want bij balverlies konden ze bij RKC er de hele tijd doorheen komen. Het stond gewoon niet goed genoeg om direct druk op de bal te zetten.”

Dat was niet het enige Feyenoord-aspect waar Perez van schrok gedurende het duel in Waalwijk. “Ook mis ik het gogme bij Feyenoord. Met name bij het uitspelen van kansen. Daar schrik ik toch wel van. We hebben het hier over een topclub.”

Marciano Vink begreep niet waarom Oussama Idrissi startte en niet Patrick Walemark. “Het grootste probleem zit in de afstemming onderling. Als er gewisseld wordt komen er ineens veel nieuwe namen bij die het ook nog met elkaar moeten gaan vinden. Dan kun je wel wisselen, maar wissel je eigenlijk niet om echt te verbeteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *