FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Uitgeputte Arne Slot: ‘Dit is wel een zware periode’

Feyenoord-trainer Arne Slot snakt naar het einde van de transferperiode. Veel spelers vertrokken deze zomer uit Rotterdam Zuid maar ook kwam er een heel nieuw elftal aan spelers binnen. Een drukke periode zullen we maar zeggen.

“Voortdurend denk je aan wie met wie en waar zou kunnen spelen. Wie kan de hele wedstrijd spelen, wie nog niet? En dan denk je iets gevonden te hebben en dan zie je de eerste helft tegen RKC… Dat ziet er dan een stuk minder uit dan je had gehoopt en verwacht. Ik vind het wel een zware periode zo, daar ben ik eerlijk in”, zo citeert het Algemeen Dagblad de oefenmeester.

Desondanks is Slot wel tevreden met de transfer die Feyenoord tot nu toe gedaan heeft. “Aan de andere kant is het heel fijn voor de club dat we transfersommen hebben binnengehaald. En als ik naar mijn selectie kijk: die is nog niet breder, maar het lijkt erop dat we op de bank wel meer kwaliteit hebben dan vorig seizoen.’’

Slot liet ook weten dat hij mogelijk het vertrek van Fredrik Aursnes naar Benfica intern wil oplossen. “Ik denk dat Quinten Timber en Orkun Kökcü een goed koppel kunnen vormen.” Feyenoord is naar verluidt ondertussen nog wel bezig met de komst van Codoy Cruz-middenvelder Ezequiel Bullaude.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *