FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord laat morgen nieuwe recordtransfer keuren

De Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude zal aankomende woensdag door Feyenoord worden gekeurd. En ze hopen hem dan later deze week officieel te kunnen presenteren als nieuwe transferklapper. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Eerder meldde de site al dat er een principeakkoord was met Club Deportivo Godoy Cruz, de huidige club van Bullaude. De middenvelder zal een contract tot 2027 tekenen bij Feyenoord. Bullaude stond hiervoor ook een tijdje in de belangstelling van AZ. Bij zijn huidige club heeft de Argentijn nog een contract tot 2024.

Ook de vader van Bullaude verwacht dat zijn zoon deze week officieel naar Rotterdam zal vertrekken. “Als jongen had Ezequiel maar twee dromen. Hij wilde in Europa spelen en voor de Argentijnse ploeg. Dit eerste lijkt dus deze week al uit te komen. Hij zou voor de wedstrijd van 27 augustus al klaar moeten zijn”, zegt zijn vader tegenover het Argentijnse Clarin. Ook weet het medium te melden dat het bedrag dat voor Bullaude wordt betaald rond de zeven miljoen euro zal liggen, plus een miljoen euro aan bonussen.

Het wordt wel lastig om Bullaude voor zaterdag al speelgerechtigd te krijgen. De Argentijn zal namelijk nog moeten wachten op zijn werkvergunning, net als het geval was bij eerdere aanwinsten zoals Gimenez en Paixao.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *