FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wil deze speler halen als vervanger voor Jens Toornstra

Feyenoord wil zich nog voor het verstrijken van de transferperiode versterken met Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Hier maakt De Telegraaf vanochtend melding van.

Feyenoord haalde deze zomer tot nu toe dertien versterkingen, maar zag daarentegen ook negentien spelers vertrekken uit Rotterdam. Vandaag werd bekend dat Jens Toornstra vertrekt naar FC Utrecht, waarvoor Feyenoord Zerrouki aan wil trekken als vervanger. Vooralsnog lijkt een transfer nog niet aanstaande gezien FC Twente hoog in de boom zit.

De Tukkers zouden naar verluidt een bedrag van tien miljoen euro willen zien voor de middenvelder, maar Feyenoord is niet van plan om aan dat bedrag te voldoen. De Algerijns international wil zelf dolgraag de overstap maken naar de Rotterdammers en hoopt dat zijn huidige werkgever toch nog water bij de wijn wil doen. Mocht Zerrouki vertrekken bij Twente, dan schakelt men in Enschede door naar Alkmaar waar men hoopt Tijjani Reijnders op te kunnen pikken. Het is echter maar de vraag of de middenvelder trek heeft in een overstap naar Twente gezien Reinders nu een basisplek heeft bij AZ. Wel trokken de Alkmaarders onlangs Richiedley Bazoer aan als concurrent voor Reijnders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *