FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Utrecht wil deze week nog toeslaan voor Feyenoorder’

FC Utrecht wil voor het verstrijken van de transferperiode nog een poging wagen om Jens Toornstra en Sean Klaiber binnen te halen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat dat echter niet gemakkelijk gaat worden. “Ook voor de bij Ajax overbodige verdediger moet echter een financiële constructie worden bedacht. Klaiber, die ook op interesse kan rekenen van buitenlandse clubs, heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2023.”

Betreft Toornstra is het niet ondenkbaar dat hij komend weekend tegen Ajax al zijn rentree in de Domstad gaat maken, voor Klaiber is een scenario waarin hij gelijk minuten maakt tegen zijn huidige werkgever een stuk minder realistisch.

Naast Toornstra en Klaiber wil Utrecht ook nog altijd Mees Hoedemakers oppikken, bij SC Cambuur. Ondanks alle ontwikkelingen blijft trainer Henk Fraser koeltjes. “Ik heb nu deze groep, daar moet ik mee presteren. De transfermarkt is nog een paar dagen open, je weet nooit wat er gaat gebeuren.”

One thought on “‘Utrecht wil deze week nog toeslaan voor Feyenoorder’

  1. Grootste fout van feyenoord. Doelpuntenmakers laten gaan. De verdediging middenveld en voorhoede uit elkaar. De gewenning aan nieuwe spelers gaat ze punten kosten. De sfeer op het veld en kleedkamer is ook heel bangrijk. Toornstra moet je houden. Klaar. Altijd vol passie. Beloof hem iets voor de toekomst. Is een echte mister feyenoord. Maar slot laat hem op alle punten vallen. Feyenoord verkoopt en geeft gelijk weer alles uit. Dessers had je er doelpunten kunnen kopen. Waar nu al het geld aan is uitgegeven. Zonder doelpunten blijf je op 1punt per wedstrijd zitten. Nu al billen knijpen tegen rkc. Succes feyenoord. Je hebt het nodig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *