FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

1908: ‘Feyenoord wil Oostenrijks international (27) halen’

Feyenoord gaat maar door op de transfermarkt. Nu hebben ze weer een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de Oostenrijkse middenvelder Florian Grillitsch. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van.

De 27-jarige Grillitsch verliet deze zomer transfervrij Hoffenheim, maar zit nog altijd zonder club. De middenvelder zou ook al in de belangstelling hebben gestaan bij onder meer Fiortenina, AC Milan en Brighton Hove & Albion. Tot een overeenkomst kwam het echter niet, waardoor Grillitsch nog altijd op zoek is naar een nieuwe club. Naar verluidt eist de middenvelder een fors salaris, wat ook voor Feyenoord een struikelblok kan zijn.

De middenvelder zou eerder deze zomer zelfs ook contact hebben onderhouden met Ajax-trainer Alfred Schreuder, die hem nog kent uit zijn periode bij Hoffenheim. Voor zijn komst naar Hoffenheim speelde Grillitsch tussen 2013 en 2017 voor Werder Bremen. De Oostenrijks international heeft in totaal 178 Bundesliga-duels achter zijn naam staan waarin hij zes keer tot scoren kwam. Naast Grillitsch is Zerrouki ook nog altijd een optie, maar voorlopig lijkt de vraagprijs van Twente te gortig voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *