FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan niet voldoen aan absurde transfersom’

Fredrik Aursnes is momenteel in Portugal om zijn transfer naar Benfica af te ronden. Als opvolger wordt de naam van Ramiz Zerrouki genoemd. Maar of hij haalbaat is is nog maar de vraag.

Rutger Vinke, beter bekend als FeyenoordTransfermarkt, vertelt in Studio 1908: “Zerrouki was natuurlijk te duur. Twente wil iets onrealistisch. Dat geld kan Feyenoord niet meer uitgeven.” Maar op de website van het medium lezen we vandaag dan juist weer: “Ook valt de naam van Ramiz Zerrouki nog altijd bij Feyenoord, maar de Rotterdammers kunnen en willen niet voldoen aan de vooralsnog te hoge vraagprijs van FC Twente.”

Het lijkt dus nog zeker niet helemaal uitgesloten dat Zerrouki naar De Kuip trekt, mogelijk is het al dan niet behalen van Europees voetbal (donderdag tegen Fiorentina) cruciaal. Als de Tukkers de Conference League in mogen, is er voor Twente geen reden om de vraagprijs nog te laten zakken.

Clubwatcher Tijmen van Wissing zei deze week nog in De Oosttribune: “FC Twente heeft niets gevraagd. Ze hebben gezegd: hier doen we hem niet voor weg. Hij heeft niet gezegd wat eventueel wel bespreekbaar is. De bal ligt echt bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *