FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet 7,5 miljoen bieden om deal te laten slagen’

Feyenoord gaat nog steeds proberen om middenvelder Ramiz Zderrouki naar De Kuip te halen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De Rotterdammers leken van Zerrouki af te zien, wegens de hoge vraagprijs van Twente. Volgens de ochtendkrant zit de Stadionclub ‘nog altijd op het vinkentouw’. Het eerste bod van Feyenoord, dat vijf miljoen euro, met een uitloop door bonussen naar 6,5 miljoen euro, bedroeg, werd afgewezen door de Tukkers. Naar verluidt heeft Feyenoord kans van slagen, wanneer de club bereid is naar de 7,5 miljoen euro te gaan.

Zerrouki geldt niet als enige potentiële kandidaat om Fredrik Aursnes op te volgen. Nu de Noor rond is met Benfica, wedt Feyenoord op meerdere paarden. De Rotterdammers hebben ook een lijntje uitgezet naar Florian Grillitsch, die transfervrij is na diens vertrek bij Hoffenheim. De vraag rijst of de Oostenrijker haalbaar is, aangezien zijn salariseisen naar verluidt niet mild zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *