FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra wil Feyenoord flink afscheidcadeau geven

Jens Toornstra speelt de komende jaren voor FC Utrecht. Na acht jaar besloot de middenvelder te vertrekken bij Feyenoord. Zijn kans op speeltijd was namelijk erg geslonken en hij koos eieren voor zijn geld.

Toornstra vertelde in een interview met het Algemeen Dagblad de bui al te zien hangen. “Dit keer voelde het anders. Het was voor het eerst in die acht seizoenen dat ik dacht dat het ook weleens niet mijn kant zou kunnen opvallen. Dat had ik nog niet eerder gehad.”

De middenvelder knokte zich vaak altijd wel in de basis de afgelopen jaren, ondanks dat de Stadionclub ook de nodige concurrenten voor hem haalde. Volgens Toornstra betaalde Feyenoord nog nooit zoveel geld voor de nieuwelingen (Quinten Timber, Sebastian Szymanski, red.) die nu zijn gekomen. “Feyenoord is een club die het zich niet kan veroorloven om een marktwaarde van een speler te laten verdampen. Ze hebben terecht plannen met die spelers.”

De ervaren middenvelder kijkt met trots terug op zijn periode bij Feyenoord en hoopt zijn ‘oude’ werkgever komend weekend direct een dienst te kunnen bewijzen. “Ja, starten tegen Ajax zou leuk zijn. Ik ga er alles aan doen om de aanhang van Feyenoord een afscheidscadeau te geven en uiteraard een mooie start voor de fans van FC Utrecht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *