FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Aanvallende middenvelder Paulo Rudisill meldt zich bij Feyenoord

Feyenoord heeft momenteel de 16-jarige Amerikaanse aanvallende middenvelder Paulo Rudisill op proef. Hij komt uit de koker van de algemeen directeur Dennis te Kloese. De bestuurder was tussen 2018 en begin dit jaar 2022 werkzaam voor La Galaxy. Niet toevallig komt Rudisill uit de academie van dat MLS-team.

De gerenommeerde Amerikaanse voetbaljournalist Tom Bogert meldt donderdagmiddag dat Feyenoord Rudisill al op proef heeft. Als hij daarbij een goede indruk maakt, ligt er mogelijk een contract voor het talent in het verschiet. De Amerikaan met Italiaanse roots wordt in zijn thuisland gezien als een absoluut toptalent.

Rudisill speelde inmiddels vijf jeugdinternational voor Amerika Onder-17, waarin hij een keer wist te scoren. De jongeling is tweebenig en kan ook centraal op het middenveld en als spits uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *