FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Sambia-aanvaller Igor Paixão heeft visum binnen

Goed nieuws voor Feyenoord. De nieuwe aanwinst Igor Paixão heeft zijn visum binnen en kan beginnen te schitteren op de vleugels van De Stadionclub. Hij is dit weekend nog niet inzetbaar wanneer Feyenoord het opneemt tegen FC Emmen, maar de kans is groot dat Paixão in de loop van volgende week kan meetrainen met de groep van trainer Arne Slot.

Paixão is nog niet speelgerechtigd voor Feyenoord. De buitenspeler is nog in afwachting van zijn tewerkstellingsvergunning. Een pasje dat, net als met de komst van Santiago Gimenez en Marcos López, fysiek in bezit moet zijn. Daarna kan Paixão meetrainen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *