FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

STREEP ERONDER ‘Transfer is niet langer voor ons bespreekbaar’

Ramiz Zerrouki zal deze zomer niet naar Feyenoord vertrekken. Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente heeft een streep door de overgang gezet.

Streuer bepaalde vorige week de deadline op donderdagavond en sindsdien heeft Feyenoord niets meer gehoord uit Rotterdam. “Feyenoord heeft alle tijd gehad. Ze hebben geloof ik al twaalf of dertien nieuwe spelers gehaald”, zegt de Twente-directeur tegen TC/Tubantia.

“Iedereen weet dat het in zo’n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen”, gaat Streuer verder. “Wij willen zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien.”

Zerrouki wil zelf graag naar Feyenoord en ergens begrijpt Streuer dat wel. “Maar de club moet ook aan zichzelf denken. Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er straks nog prachtige clubs voor hem.”

Deze week meldde De Telegraaf nog dat Feyenoord van plan was na de Conference League-clash van Twente tegen Fiorentina weer aan te kloppen. Zerrouki moest naar verluidt 7,5 miljoen euro kosten. Feyenoord lijkt nog een opvolger van Fredrik Aursnes te willen halen en denkt daarbij onder meer aan Florian Grillitsch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *