FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra wordt vanavond getrakteerd op megaspandoek!

Jens Toornstra zal zaterdagavond afscheid nemen van zijn Feyenoord. De middenvelder stond maar liefst acht seizoenen onder contract en heeft alle diepte en hoogtepunten meegemaakt. Deze week werd bekend dat hij zijn loopbaan voortzet bij FC Utrecht.

Supporters van Feyenoord zijn direct aan de slag gegaan om een mega spandoek te maken. FSV De Feijenoorder werkt met tientallen vrijwilligers op het voorplein van De Kuip om alles voor de wedstrijd tegen FC Emmen klaar te hebben, zo meldt RTV Rijnmond.

Trainer Arne Slot heeft er alles aan gedaan om Toornstra langer te behouden. “Ik heb de afgelopen periode veel gesprekken met hem gehad, net als andere mensen binnen de club die graag hadden gezien dat Jens zou blijven. We probeerden hem ervan te overtuigen dat hij ook dit seizoen weer veel aan spelen zou toekomen, niet in de laatste plaats omdat Fredrik Aursnes is vertrokken.”

Een basisplaats was echter minder waarschijnlijk. “Die garantie kon ik hem niet geven… Ik zeg niet dat hij bij Utrecht wel die garantie heeft, maar hij zal de inschatting hebben gemaakt dat de kans daar iets groter is. Toen hebben we de afweging moeten maken of we een speler tegen zijn zin willen behouden, het is duidelijk dat ik daar niet in geloof.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *