FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lazio Roma gewaarschuwd voor Feyenoord-middenvelder’

Feyenoord speelt in de poulefase van de Europa League tegen Sturm Graz, FC Midtylland en Lazio Roma. In Italie is men niet zo onder de indruk van deze poule en denken ze dat Lazio weinig te duchten valt. Hier maakt het medium LA Gazetta dello Sport melding van.

Verder is er speciale aandacht voor Orkün Kökçü, in de roze sportkrant: “Hij is veel meer dan slechts een dirigent, want hij is het brein van Feyenoord.” Vanuit Denemarken noemt Bold het ‘een hele lastige poule voor Midtjylland’. Sportief directeur Svend Graversen sluit zich daar bij aan: “Onze doelstelling is de derde plaats, maar we mikken altijd op meer.” Graversen zegt over Feyenoord nog: “We hebben ze vorig jaar in de Conference League-finale gezien, dus het is een goede ploeg.”

Het Oostenrijkse HEUTE noemt het ‘de Hammer-Gruppe’. “Tegen Lazio treft Sturm Graz twee supersterren: Ciro Immobile en Sergej Milinkovic-Savic. Tegen Feyenoord is er de clash met international Gernot Trauner.” Sportief directeur Andreas Schicker vindt het in ieder geval wel ‘een zeer aantrekkelijke groep’. “Maar als ik alleen naar de marktwaarden van de selecties krijg, dan staan wij helemaal onderaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *