FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BILD: ‘Feyenoord bereikt akkoord, koopoptie van drie miljoen’

De Noorse linksback Fredrik André Björkan is hard op weg naar Feyenoord. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van. De Rotterdammers zouden met Hertha BSC overeenstemming hebben bereikt over een huurconstructie voor één seizoen. Ook zou er een optie tot koop à drie miljoen euro zijn bedongen.

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft deze zomer al verschillende linksbacks in actie gezet. Jacob Rasmussen, Quilindschy Hartman en Dávid Hancko kwamen daar onder meer te spelen. Daarnaast werd Marcos López eerder aan de selectie toegevoegd, maar intern bleef de roep om een extra speler voor die positie groot.

Björkan heeft in Berlijn nog een contract tot medio 2026. Zijn perspectief was daar echter afgenomen, waardoor Feyenoord door besloot te pakken. Zijn naam stond al langer op het verlanglijstje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *