FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt toch nog ‘extraatje’ op Toornstra-transfer

Jens Toornstra vertrok eerder deze week transfervrij bij Feyenoord om terug te keren bij FC Utrecht. Maar toch heeft de club uit de Domstad wat water bij de wijn moeten doen om de transfer mogelijk te maken.

Dat zit zo. Toornstra heeft transfervrij de overstap naar Utrecht gemaakt, maar Feyenoord heeft hem niet zomaar laten gaan. Eerder deze zomer deden de clubs ook zaken met elkaar. Toen bewandelde Quinten Timber voor vele miljoenen de omgekeerde weg. Utrecht kreeg een vast bedrag, dat door bonussen nog verder kan oplopen.

Maar om de komst van Toornstra mogelijk te maken, heeft Utrecht volgens het Algemeen Dagblad afgezien van een deel van de bonussen die de club zou kunnen incasseren voor Timber. Het is niet bekend om welke bonussen het gaat en welke bedragen daaraan waren verbonden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *