FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Florian Grillitsch staat hoog genoteerd op het lijstje’

Feyenoord wil voor het sluiten van de transfermarkt nog een aantal gerichte aankopen doen. Zo staat ook de Oostenrijks-international Florian Grillitsch op het lijstje.

De Oostenrijks international heeft een marktwaarde van maar liefst zestien miljoen euro en kan de vervanger worden van Fredrik Aursnes, die naar Benfica vertrok. “Of Grillitsch doorgaat? Ik ben niet de juiste persoon om dat aan te vragen”, reageert Slot. “Het is zeker een speler die op een lijst bij ons staat, maar ik kan me voorstellen dat meerdere clubs geïnteresseerd zijn”, besluit de trainer tegenover

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *