FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gaat de strijd winnen om ‘type-Frenkie de Jong’

Feyenoord is momenteel druk bezig om de zestienjarige Zweed Lucas Bergvall naar Rotterdam te halen. De middenvelder speelt momenteel in zijn thuisland voor Brommapojkarna. Alleen hebben de Rotterdammers wel te maken met een flinke concurrentie.

Het doorgaans goed ingevoerde 1908 claimt te weten dat Bergvall ‘deze maand nog over kan stappen’ naar Rotterdam. Hij wordt al langer in verband gebracht met Feyenoord en liep vorig jaar zelfs al eens stage bij de club.

Hij liet destijds een goede indruk achter en er ligt nog altijd een contract klaar voor Bergvall. 1908 schrijft: “De onderhandelingen verkeren zich in een gevorderd stadium, maar een ‘done deal’ is het nog niet.”

“Mocht Bergvall rondkomen met Feyenoord, mag dat gerust een stunt genoemd worden”, benadrukt de site verder. Manchester United en Bayern München zitten immers ook op het vinkentouw voor het ‘type-Frenkie de Jong’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *