FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Deadline gepasseerd: ‘Transfer niet langer bespreekbaar’

Feyenoord aast voor het verstrijken van de transferdeadline nog steeds op Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki maar de Tukkers sluiten een overgang uit.

RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing laat maandagavond weten via Twitter: “Feyenoord mag Zerrouki dan nog niet uit zijn hoofd hebben gezet. Maar Streuer (technisch directeur Twente, red.) benadrukt nogmaals dat de deadline in Enschede al is verstreken.”

Zerrouki was vorig seizoen een van de uitblinkers bij FC Twente. Feyenoord raakte ook enthousiast, maar zag een eerder bod op de Algerijns international afgewezen worden. Sindsdien bleef het relatief stil en recentelijk besloot Jan Streuer de deur te sluiten.

Mocht Twente woord houden, dan loopt Feyenoord in één zomer twee keer een blauwtje bij de competitiegenoot. Eerder in de zomer besloten de Tukkers al een streep te zetten door het vertrek van Mees Hilgers naar Rotterdam-Zuid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *