FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord heeft volgende klapper binnen!

Feyenoord heeft de transfer van de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude afgerond. De 21-jarige speler komt over van Godoy Cruz en heeft tot medio 2027 getekend bij de Stadionclub.

“Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen”, vertelt Bullaude op de clubwebsite. “Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend.”

Feyenoord omschrijft de Argentijnse middenvelder als ‘een box-to-box speler die veel energie in zijn spel legt’. Bullaude begon zijn voetbalcarrière in het shirt van Club Deportivo en maakte al snel de overstap naar het nabijgelegen Godoy Cruz. Voor deze prodclub maakte hij veel indruk met achttien goals en negen assists in 96 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *