FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DONE DEAL! Aanvaller vertrekt op de valreep uit Rotterdam

Aliou Balde speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Onder Feyenoord-trainer Arne Slot had hij weinig zicht op speelminuten.

Anderhalve maand geleden zei Slot al keihard over Baldé dat hij hem ‘gewoon niet zo’n goede speler vindt’. Nu wordt de dribbelaar gestald bij Dordrecht, waar innovatiemanager Leon Vlemmings wél blij met hem is.

“Door de blessures van Jaymillio Pinas en Malhory Noc zijn de keuzes voorin op dit moment beperkt en missen we pure snelheid. Aliou Baldé is erg snel en voegt een specifieke kwaliteit toe aan het elftal. Mooi dat door de goede relatie met Feyenoord, we dit hebben kunnen realiseren. We zijn nu in afwachting van zijn werkvergunning om speelgerechtigd te zijn”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *