FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik was ongelooflijk onder de indruk van Feyenoord-aanvaller’

Jaivaro Dilrosun zit pas kort bij Feyenoord maar maakt al de nodige indruk. Zo ook op de analisten Kenneth Perez en Hedwiges Maduro. Ze roemen de dribbelkwaliteiten van de buitenspeler.

“Waar ik zo ongelooflijk van onder de indruk was, is Javairo Dilrosun. Echt, dat zie je niet vaak”, steekt Perez van wal. “Je ziet bijna niemand versnellen en dan in zijn versnelling nog een keer versnellen. Ik snap dat hij na zijn actie meer het overzicht moet houden. Maar ik was echt zwaar onder de indruk. De versnelling die hij heeft, hoe vlug hij is. Hij moet meer rendement uit zijn spel halen, maar dit zie je echt niet vaak op de Nederlandse velden.”

Maduro sluit zich volmondig bij de Deen aan en ziet dat Dilrosun ‘supersnel is met de bal aan zijn voet’. “Hij is zo snel, je komt als verdediger niet in de buurt bij hem. Als hij meer ruimte krijgt dan wordt hij nog gevaarlijker.” Perez besluit: “Het is echt een speciale kwaliteit van hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *