FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

LASTMINUTE! ‘Gretig Feyenoord pakt uit en haalt speler van Koln en PSG binnen’

Feyenoord wil deze laatste dag van de transferperiode nog uitpakken met de komst van twee jonge spelers. Het gaat om Youssef Amyn die speelt in de onder 21 van Victoria Koln en Tidjany Chabrol Touré die speelt in de jeugd van Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium FR12 melding van.

De pas negentienjarige Amyn heeft nog een contract tot medio 2023, waardoor Feyenoord een kleine vergoeding zal moeten betalen voor de aanvaller. De aanvaller kwam eerder uit in de jeugdopleidingen van VfL Bochum en Borussia Dortmund. Amyn is al in Rotterdam om zijn overstap rond te maken, zodat hij direct kan aansluiten bij de Onder-21.

Ook aast Feyenoord nog op de komst van Tidjany Chabrol Touré meldt FR12.nl. De twintigjarige middenvelder moet worden losgeweekt bij de Franse topclub Paris Saint-Germain. Touré heeft bij PSG nog een contract tot medio 2023 en wordt ook gezien als een versterking voor de beloftenploeg van de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *