FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Middenvelder zwaar teleurgesteld na afketsen transfer’

Het is Feyenoord niet gelukt om deze transferperiode Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. De Algerijnse middenvelder geeft zelf toe teleurgesteld te zijn.

Feyenoord en Twente kwamen er niet uit wat betreft de transfersom voor Zerrouki, die wel oren had naar een overstap naar Rotterdam-Zuid. “Ja, ik heb er veel mee geworsteld. Het was belangrijk wat er rond mij speelde. Dat het niet doorgaat is een teleurstelling. Twente heeft een standpunt ingenomen en is niet van standpunt veranderd”, zegt Zerrouki tegen ESPN.

“Natuurlijk is er gesproken en zijn we met elkaar in gesprek gegaan, maar uiteindelijk is het aan de clubs. Ik blijf speler van Twente. Natuurlijk is er teleurstelling, omdat ik toe ben aan een nieuwe stap. Feyenoord speelt Europees voetbal en dat kan goed zijn voor mijn ontwikkeling. Het is hun goed recht, omdat ik nog een contract heb. Ze hadden ook met me mee kunnen denken, maar ook dat is hun goed recht”, zegt Zerrouki.

“Dus ik kan het ze niet kwalijk nemen. Ja, ik ben teleurgesteld, maar ik ben voetballer. Dus de knop gaat om, we gaan weer lekker voetballen. Er is nu duidelijkheid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *