FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot kiest voor opvallende opstelling tegen Lazio’

Donderdag speelt Feyenoord haar eerste groepswedstrijd in de Europa League. De Rotterdammers gaan op bezoek bij het Italiaanse Lazio Roma. Trainer Arne Slot moet mogelijk flink aan de puzzel voor verschillende posities.

Zo zou het zomaar kunnen dat in Rome Quillindschy Hartman de linksback is, en Mineirhel Benita de rechter vleugelverdediger. “Lutsharel Geertruida had vandaag nog koorts. Dan ben je afhankelijk van hoe snel dat herstelt. Het is een positie waar we dachten heel goed bezet te zijn.”

“Benita vulde dat overigens prima in. Het is voor de jeugdopleiding wel heel mooi om te zien dat de links-en rechtsback van Varkenoord komen. Je ziet dat onze jeugdspelers, als ze goed genoeg zijn, ook in deze selectie hun kansen krijgen”, zegt Slot.

Marcus Pedersen moest in Deventer in de rust al vervangen worden door Benita en lijkt donderdag niet inzetbaar. “Marcus ging er in de rust uit en had last van z’n knie, die had hij een beetje verdraaid. Hij wilde toen even op de fiets gaan zitten, maar kon de trappers niet meer ronddraaien. Of dat een probleem is voor aanstaande donderdag? Dat is nu denk ik nog te vroeg om te zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *