FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat transferrecord opnieuw breken’

Feyenoord is zeer tevreden over de middenvelder Sebastian Szymański. Hij wordt dit seizoen gehuurd van Dinamo Moskou maar de Rotterdammers kunnen hem in de zomer voor negen miljoen euro definitief overnemen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Feyenoord moet een flinke transfersom betalen voor Sebastian Szymański, als het de Pool definitief wil overnemen van Dinamo Moskou. De 23-jarige middenvelder kan in de volgende transferzomer voor negen miljoen euro worden overgenomen meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

De Pools-international wordt dit seizoen eveneens al voor een forse huursom gehuurd van de Russische club. Dat bedrag bedraagt al twee miljoen euro, waardoor bij een definitieve overname van Szymański opnieuw een transferrecord lonkt. De Pool kent een sterke start bij Feyenoord en scoorde al twee keer. Daarnaast was de middenvelder ook al driemaal aangever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *