FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot moet waanzinnig zijn, Feyenoord wordt tweede’

Analist en voormalig topvoetballer Rafael van der Vaart is onder de indruk van Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij denkt dan ook dat de Rotterdammers dit seizoen op de tweede plaats zullen eindigen voor PSV. Van der Vaart baalt ook van de macht die Ajax uitstraalt in de competitie.

Van Hooijdonk begint bij Studio Voetbal met een voorspelling van de top-drie aan het einde van dit Eredivisie-seizoen. “Ik denk dat de top-drie de ouderwetse wordt”, zegt Pi-Air. “Welke volgorde ik verwacht? Ajax, PSV, Feyenoord.”

Van der Vaart heeft echter andere verwachtingen. “Slot moet een waanzinnige trainer zijn. Hij heeft iets in zijn vingers… Feyenoord komt met 2-0 achter bij Go Ahead, maar je ziet een bepaalde rust in dat team, van: het komt wel goed, we zijn goed genoeg. Ik denk wel dat Feyenoord tweede gaat worden.

Van Hooijdonk en Van der Vaart verwachten dus allebei dat Ajax opnieuw kampioen zal worden. “Ik vind het ook bijna jammer”, stelt laatstgenoemde. “Ajax speelt helemaal niet goed, maar ze winnen met twee vingers in de neus met 4-0 van Cambuur. Dat is geen competitie meer. Ik vond Ajax in het eerste half uur van die wedstrijd juis heel, heel erg matig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *