FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jens Odgaard zou een geweldige versterking zijn voor Feyenoord’

Voormalig voetballer Ben Wijnstekers had Jens Odgaard dit seizoen graag in De Kuip zien spelen. Het liep anders want hij tekende een meerjarig contract bij AZ. Hij voorspelt hem een grote toekomst.

Odgaard, die afgelopen weekend trefzeker was in de 0-3 overwinning van AZ op FC Emmen, werd door Wijnstekers opgenomen in het elftal van de week van De Telegraaf. “Ik had zijn naam een jaar geleden al eens laten vallen bij Feyenoord, omdat ik dacht dat het een geweldige speler voor ze zou zijn. Hij speelde een beetje als hangende spits, maar vanuit de tien-positie heeft hij echt het overzicht en een geweldig schot.”

Tot een overstap naar Feyenoord kwam het nooit. De aanvaller verliet uiteindelijk RKC Waalwijk, waar hij vorig seizoen in 33 officiele duels elf keer scoorde, voor de Alkmaarders. Daar miste hij de eerste twee wedstrijden vanwege een blessure. Inmiddels is hij fit en scoorde hij al twee keer voor de ploeg die momenteel de derde plek bekleedt in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *