FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ramiz Zerrouki kon topsalaris opstrijken bij Feyenoord’

Feyenoord wilde zich deze zomer graag gaan versterken met Ramiz Zerrouki maar tot een transfer kwam het niet. Zijn club FC Twente vroeg teveel geld voor hem. Afgelopen weekend was één van de uitblinkers voor zijn ploeg in het met 2-1 gewonnen duel tegen PSV.

“Ik vond vooral Zerrouki echt ongelooflijk goed”, zegt Erik Dijkstra in Veronica Offside. “Ik vond Zerrouki echt indrukwekkend. Hij wilde héél graag naar Feyenoord en ik hoorde dat hij daar vier keer zoveel kon gaan verdienen als nu bij FC Twente. Feyenoord, prachtige club, dus hij wilde zelf heel graag.”

“Later zei hij ook nog dat de club het hem had kunnen gunnen. Dat vonden veel mensen bij FC Twente niet zo leuk. Dan zit er druk op en dan speel je tegen PSV een dijk van een wedstrijd. Ik vond hem echt geweldig. Echt fantastisch”, aldus Dijkstra.

Ook analist Arnold Bruggink vond Zerrouki imponeren. “Het was echt een schandalige vertoning van PSV in de eerste helft. Het was niet normaal. Iedereen was te laat. Sangaré die zich laat aftroeven door spelers als Rots en Zerrouki.. PSV is zo veel beter, maar het begint bij simpele basisdingen. Twente speelt de lange bal omdat ze daar energie van krijgen. De spelers hadden fysiek aanweziger moeten zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *