FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt weigert handdoek te gooien: ‘Aan mij ligt het niet’

ADO De Haag-trainer Dirk Kuyt blijft strijdbaar. De oefenmeester kent een zeer slechte start bij zijn nieuwe ploeg maar weigert de handdoek in de ring te gooien.

ADO speelde maandagavond met 1-1 gelijk tegen Jong FC Utrecht, waardoor de club na zeven speelrondes met vijf punten op de zeventiende plaats blijft staan. “Ik heb vertrouwen in mezelf”, zegt Kuyt tegen ESPN. “Ik geloof in het feit dat ik de spelers en de groep beter kan maken. Aan mij ligt het niet, maar als we het willen doen, moeten we het met z’n allen doen.”

“Ik stop mijn ziel en zaligheid erin en ben bereid voor de club, de spelers en de staf te strijden en te werken”, vervolgt Kuyt, die ADO uit het slop hoopt te trekken. “Ik denk dat we het kunnen. De handdoek zal ik niet gooien, dat heb ik nooit gedaan. Ik ben een strijder, dat zal ik altijd blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *