FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot is een slechte verliezer’

De analisten Arnold Bruggink en Kenneth Perez vinden dat Arne Slot een slechte verliezer is. De oefenmeester van Feyenoord kon na de wedstrijd tegen PSV zijn cynische lachje niet inhouden.

Slot was van mening dat er voorafgaand aan de 2-1 een overtreding op Javairo Dilrosun werd gemaakt door Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan raakte volgens hem in elk geval niet de bal. “Dan ga ik er maar vanuit dat er helemaal geen contact is geweest”, zei hij cynisch.

Perez keurt het gedrag van Slot niet goed. “Hoe graag je hem ook mag, hier heeft hij een handje van. Dat cynische als hij verloren heeft”, reageert de Deen bij Dit was het Weekend op ESPN. “Ik ben daar niet echt vies van, maar als trainer ben je wel het uithangbord. Hij heeft het ook niet nodig. Maar als het tegenzit, is er altijd iets dat hem niet bevalt. Dan komt hij met dat lachje en probeert hij misschien ook journalisten te beïnvloeden om zijn kant te kiezen. Ik vind dat niet echt nodig, zeker niet bij een topclub.”

“Hij is gewoon een slechte verliezer”, vult Bruggink aan. “Dat kan hij vaak goed verbergen, maar in deze situaties is dat gewoon lastig.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.