FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil in de winter toeslaan voor volgende Argentijn’

Feyenoord heeft een nieuwe speler op het oog. Het gaat om de 19-jarige Argentijnse speler Máximo Perrone (19). De Rotterdammers zouden in de winter voor hem willen toeslaan.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl althans. Feyenoord versterkte het middenveld afgelopen zomer weliswaar met onder meer Quinten Timber en Sebastian Szymánski, maar Arne Slot had er ook nog graag een centraal verdedigende middenvelder bij gehad. De oefenmeester, die met het behalen van de finale van de Conference League een succesvol eerste seizoen beleefde, zag Fredrik Aursnes immers vertrekken naar Benfica. Het vertrek van de Noor laat zijn sporen achter. Zonder Aursnes lijkt het middenvelder van Feyenoord toch minder stabiel.

De Rotterdammers hoopten als vervanger van Aursnes Ramiz Zerrouki los te weken bij FC Twente, maar de Tukkers hielden vast aan een hoge transfersom. Naast Zerrouki staat ook Sivert Mannsverk op het verlanglijstje van Feyenoord. Volgens 1908.nl is Mannsverk samen met Perrone een van de belangrijkste gegadigden om het middenveld te komen versterken. De nummer drie van het afgelopen seizoen zou Perrone, die momenteel nog onder contract staat bij CA Vélez Sarsfield in zijn thuisland, al langer op de korrel hebben. De 19-jarige Argentijn is een interessante optie voor Feyenoord. Niet in de laatste plaats omdat hij volgend jaar uit zijn contract loopt en dus geen hoge transferwaarde vertegenwoordigt. Feyenoord is overigens nog niet ‘concreet’ geworden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *