FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Trainer Arne Slot nodigt Dick Advocaat en Cor Pot uit

Feyenoord-oefenmeester Arne Slot heeft Dick Advocaat en Cor Pot uitgenodigd om naar een training komen te kijken. Hoewel de afspraak nog steeds moet gebeuren, vindt Pot het een ‘mooi gebaar’ en gaat het duo binnenkort weer eens langs bij hun vorige werkgever.

Voordat Slot naar Feyenoord ging, zat de oefenmeester ook om tafel met Pot en Advocaat. Het duo ging naar het huis van Slot, voordat hij aan zijn job begon. “Over hoe het bij Feyenoord is gegaan. Wat je kunt verwachten, over de scouting, over de spelers. Over van alles, het was een heel leuk gesprek”, haalt Pot tegenover RTV Rijnmond in herinnering.

De suggestie dat Advocaat en Pot de komst van Slot getipt zouden hebben, ontkent Pot stellig. “Dat is absoluut niet zo”, zei hij. “Maar het is wel een uitstekende zet geweest van Frank Arnesen.” De Deense technisch directeur nam recentelijk afscheid in De Kuip en dat was voor Pot en Advocaat reden om de uitnodiging van Slot op dit moment nog af te slaan.

“Arne had ons uitgenodigd, maar Arnesen werd op dat moment ook uitgenodigd. Het podium voor Arnesen was belangrijker, omdat hij wegging. Dus wij gaan een andere keer”, vertelde Pot. “Waarom hij ons heeft uitgenodigd? Ik denk gewoon uit respect voor ons. Het is wel netjes van Slot.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *