FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat kreeg onlangs nog aanbiedingen binnen’

Dick Advocaat viert vandaag zijn 75ste verjaardag en kondigde eerder al zijn pensioen aan als voetbaltrainer. Toch heeft ‘De Kleine Generaal’ onlangs nog twee aanbiedingen van verschillende clubs afgeslagen.

Dat vertelt de oefenmeester aan het Algemeen Dagblad. Eerder bracht Wilfred Genee in Vandaag Inside die informatie ook al naar buiten, maar om welke clubs het gaat, is niet bekend. Volgens de prestator waren het Nederlandse clubs, maar daarover rept Advocaat niet. “Dat ik nee zei was vooral omdat ik het te ver vond hoor”, hield hij dat enigzins in het midden.

Want helemaal uitsluiten doet Advocaat een rentree op de velden niet. “Mijn geluk is dat ik me geen 75 voel. Ik kan zo trainingen geven”, vervolgt de coach, die vorig seizoen nog een korte periode actief was als hulp van Ricky Kruys bij FC Utrecht. Achteraf merkte Advocaat dat die rol te beperkt is om echt invloed uit te oefenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *