FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord bereikt een flinke meevaller

Goed nieuws voor Feyenoord. De blessure van aanvoerder Orkun Kokcu blijkt mee te vallen. Hij viel tijdens de interlandperiode met een blessure uit en vandaag was hij weer volledig in training bij de Rotterdammers.

Dat blijkt uit beelden van RTV Rijnmond dinsdag. Volgens het regionale medium deed Kökcü alle trainingsvormen mee met de selectie van de huidige nummer vier van de Eredivisie en heeft het er alle schijn van dat de middenvelder gewoon inzetbaar is voor het volgende blok van Feyenoord.

Trainer Arne Slot begint het laatste stuk voor het WK tegen NEC, waarna de dubbele ontmoeting met FC Midjylland in de Europa League op de rol staat. In de Eredivisie komen er met FC Twente, AZ en Fortuna Sittard ook zware opponenten aan voor de Rotterdammers.

Verder is de ziekenboeg van Feyenoord vrijwel leeg. Voor de interlandbreak stond Lutsharel Geertruida buitenspel, vanwege de ziekte van Pfeiffer. De verdediger kwam met Jong Oranje deze interlandperiode echter wel weer in actie, waardoor de selectie van Slot tot dusver ongeschonden uit de interlandbreak gekomen lijkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *