FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Veel lof voor deze speler van Feyenoord

Feyenoord en NEC speelden dit weekend gelijk, maar dat betekent niet dat er geen plek is voor lovende woorden. Onder meer Romano Denneboom van De Telegraaf was erg lovend over Feyenoord en met name één speler in het bijzonder: Quinten Timber. Daarnaast vielen Denneboom ook David Hancko en Jesper Karlsson (AZ) op. De journalist van De Telegraaf ziet vooral voor Hancko en Timber een mooie toekomst.

Favoriet van Feyenoord

Als het aan Denneboom ligt, waren Quinten Timer en David Hancko dit weekend toch wel de favorieten van Feyenoord, ook al speelde de club met 1-1 gelijk egen NEC. Hancko was goede voor het hart van de verdediging, samen met Gernot Trauner. Volgens de journalist past de Slowaakse verdediger goed bij de club. Zo verwacht hij dat Hancko tot een “echte publiekslieveling zal uitgroeien. Hij doet wat hij moet doen. Hij kan heel goed verdedigen en de bal afgeven aan een medespeler. Hij is best snel voor zijn lengte.”

Daarnaast zijn er veel positieve woorden te lezen over Feyenoorder Quinten Timber. De verslaggever van De Telegraaf is erg positief over de speler. Zo vindt Denneboom Timber ‘erg sterk in zijn snelle, korte passing.’ Daarmee is de speler ook een favoriet voor iedereen die wil voetbalgokken. Niet voor niets is de speler vaak geliefd bij de bookmakers om zijn goede prestaties.

Vol zelfvertrouwen

Met name het zelfvertrouwen dat Quinten Timber liet zien tijdens de wedstrijd tegen NEC is velen opgevallen. “Hij straalt echt veel zelfvertrouwen uit, als betekent dat wel dat hij soms iets te veel risico neemt of dat hij verrast wordt.” Volgens de analist heeft Timber alle kwaliteiten in zich om een belangrijke speler voor Feyenoord te zijn. Toch haalde Timber het net niet als speler van de week voor de journalist. Dat werd Reijnders van AZ.

Iedere week maakt Romano Denneboom zijn eigen elftal op basis van de prestaties van het afgelopen weekend. Daarbij noteert hij de namen van spelers die hem positief zijn opgevallen en maakt hij een eigen elftal. De spelers binnen dat fictieve elftal zijn van alle verschillende clubs. Zo is onder meer Quinten Timber van Feyenoord in het elftal te vinden, maar ook Brenet van FC Twente, Virginia van SC Cambuur en de sterspeler van deze week, Reijnders. In zijn elftal vielen ook Embalo en Karlsson positief op.

Gelijk

De wedstrijd die de journalist analyseerde, was de wedstrijd tegen NEC. De wedstrijd werd gespeeld in het Goffertstadion in Nijmegen. Na anderhalf uur voetballen wist alleen Ivan Marquez aan de kant van NEC te scoren. Aan de kant van Feyenoord gaat het om de speler die door de journalisten bejubeld werd; Quinten Timber. Hij scoorde in de 23e minuut van de wedstrijd. Daarmee speelden de twee ploegen uiteindelijk gelijk. Als NEC had gewonnen, hadden online gokkers zes keer hun inzet teruggekregen. Gele kaarten waren er voor Marquez en Matsson aan de kant van NEC. Feyenoord wist aardig wat gele kaarten op te lopen, onder meer voor Trauner, Timber, Jahanbakhsh, Dilrosun, Szymanski en Giménez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *