FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot neemt viertal niet mee naar Denemarken

Feyenoord speelt vanavond in de Europa league tegen het Deense FC Midtylland. Trainer Arne Slot zal in deze wedstrijd geen gebruik maken van Ezequiel Bullaude, Quilindschy Hartman, Mimeirhel Benita en Mohamed Taabouni. Zij blijven achter in Rotterdam.

Het viertal gaat zaterdag namelijk in actie komen met de beloften, tegen Willem II O21. Slot geeft eerst tekst en uitleg over de situatie van Bullaude. “Steeds maar drie-tegen-drie met de reserves is niet goed voor de ontwikkeling van Ezequiel”, laat de coach optekenen door RTV Rijnmond. “Ik wil hem een volledige wedstrijd zien, zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten.”

“Hartman heeft corona gehad”, vervolgt Slot zijn uitleg. “Dat virus is dus helaas weer terug. Ik wil zien wat dat met hem heeft gedaan en daarom zit hij zaterdag bij de wedstrijdselectie van Onder 21. Benita heeft twee andere rechtsbacks voor hem in de pikorde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *