FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verruilt Adidas voor andere gigant en pakt miljoenen’

Feyenoord zal na dit seizoen de samenwerking stoppen met het kledingmerk Adidas. Ze starten een samenwerking met het Britse Castore. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Wanneer de laatste plooien zijn gladgestreken, prijkt Castore tot medio 2029 als shirtsponsor op het tenue van Feyenoord, klinkt het. De deal levert de Rotterdammers naar verluidt een slordige acht miljoen euro per jaar op. Met het aantrekken van Feyenoord heeft Castore de eerste samenwerking in de Eredivisie binnen. FC Utrecht is ook in gesprek met het Britse kledingmerk.

Naar verluidt hult Castore Feyenoord in drie verschillende tenues. Hier kan een vierde aan toegevoegd worden, al is dat afhankelijk van het behalen van Europees voetbal. Feyenoord was sinds 2014 verbonden aan Adidas. Na negen seizoenen komt er definitief een einde aan de samenwerking. In de zomer van 2023 eindigt het contract tussen club en kledingmerk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *