FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot haalt talentvolle middenvelder bij de selectie

Feyenoord heeft de talentvolle middenvelder Dermane Karim vandaag laten meetrainen met de A-selectie. Hier maakt het medium FR12 melding van. De pas 18-jarige middenvelder heeft een dusdanige goede indruk gemaakt in de afgelopen weken dat hij zich nu mag bewijzen bij het eerste elftal.

De Rotterdammers werken dinsdag een besloten training af op het trainingscomplex 1908. Het is niet duidelijk of Karim voorlopig alleen mee gaat trainen met de selectie, of dat de middenvelder ook al deel gaat uitmaken van de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland. Woensdag wordt daarin meer duidelijkheid verwacht als trainer Arne Slot een persconferentie geeft in aanloop naar het Europa League-duel.

Vorige week donderdag speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen de Denen, nadat men bij rust nog met 0-2 voor stond. De Rotterdammers zijn momenteel koploper in hun poule met vier punten uit drie wedstrijden. Dat aantal haalde Midtjylland echter ook, alleen het doelsaldo spreekt nipt in het voordeel van Feyenoord. Dat geldt ook ten opzichte van de andere concurrenten Lazio en Sturm Graz, die beiden eveneens vier punten verzamelden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *