FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VI: ‘Feyenoord gaat in de winter weer voor Zerrouki’

Feyenoord zal zich in de winter weer gaan melden voor Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Dit is de conclusie die het medium Voetbal International trekt.

Volgens VI was november de periode waarin onder Frank Arnesen de targets richting de winterse transferperiode werden besproken. Nu de Deen is vertrokken, neemt niemand het initiatief. Dat duidt erop dat ze in De Kuip al weten welke speler aangetrokken moet worden: Zerrouki. Het feit dat FC Twente móét verkopen, en liefst al in de winter, voedt de hoop bij Feyenoord.

Zerrouki moet in de selectie van Arne Slot de leemte invullen die Fredrik Aursnes heeft achtergelaten. Daarnaast zou de Feyenoord-trainer dolgraag een speler verwelkomen ‘met exceptionele kwaliteiten die vanuit het niets een wedstrijd kan beslissen’. Zulke spelers zijn voor de Rotterdammers echter vrijwel onbetaalbaar.

Zerrouki stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers deinsden echter terug voor het prijskaartje van Twente. In de wandelgangen werden bedragen tot wel tien miljoen euro genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *