FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax moet Zerrouki voor de neus van Feyenoord wegkapen’

Chelsea wilde op het einde van de transferperiode uitpakken met de komst van Edson Alvarez maar de Amsterdammers gingen hier niet meer op in. Maar in 2023 zou de Mexicaan nog steeds zijn droomtransfer kunnen maken. En volgens analist Henk Spaan loopt zijn opvolger al rond in de Nederlandse Eredivisie.

Hij ziet in FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki de ideale man om Álvarez op te volgen. De Algerijns international speelde eerder tien jaar in de jeugdopleiding van Ajax. “Ik vind Zerrouki heel goed”, stelt de journalist van de Pantelis Podcast.

Daar voegt de journalist annex columnist aan toe: “Mocht Edson Álvarez naar Chelsea vertrekken, dan moet Ajax Zerrouki kopen van FC Twente. Voordat hij naar Feyenoord gaat. Hij heeft een beter schot dan Álvarez. Dat staat als een paal boven water.”

“Ik denk dat hij in diezelfde tijd in de jeugd van Ajax liep als Abdelhak Nouri. Hij was toen gewoon te mager voor Ajax. Hij was heel schriel en liep als een soort hert. Ik stond in die tijd vaak met David Endt te kijken naar Zerrouki, en wij vonden het allebei een hele mooie speler. Aan de bal is hij heel goed”, aldus Spaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *