FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bundesliga-sensatie had zomaar bij Feyenoord kunnen spelen’

Afgelopen seizoen had Feyenoord interesse in Union Berlin-speler Sheraldo Becker. Momenteel speelt hij in de Bundesliga met die club de sterren van de hemel.

Uiteindelijk besloot de aanvaller in de Bundesliga te blijven. “‘Vorig jaar wilde Feyenoord me hebben, ze waren op zoek naar een rechtsbuiten, maar ik had al in mijn hoofd dat ik me hier wilde bewijzen”, zei hij tegen Voetbal International.

Inmiddels is Becker één van de smaakmakers van het Bundesliga-seizoen. “Ik had twee jaar te weinig gespeeld. Ik leef nu mijn droom. Maar ik ben me daar eigenlijk niet van bewust, want ik ben alleen maar bezig met de volgende wedstrijd. Genieten komt later wel. Winnen, verzorgen, vliegen. We moeten door en dan zien we wel waar dit eindigt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *