FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot is geen tovenaar’

Het avontuur van Feyenoord in de Europa League dreigt al snel tot een eind te komen. De eurforie lijkt dan ook even gedempt zijn bij De Stadionclub. Gisteren werd er ver in de blessuretijd met 1-0 verloren van Sturm Graz.

“De klap kwam keihard aan, want Feyenoord zal nu volgende week in de eigen Kuip Lazio Roma moeten kloppen om te kunnen overleven”, zo concludeert het Algemeen Dagblad.

AD-journalist Maarten Wijffels vervolgt: “Arne Slot is geen tovenaar. Dat blijkt nu.” Daar voegt hij aan toe: “Feyenoord heeft te veel spelers bij wie het alles of niks is. Jahanbakhsh is zo’n speler. Maar in een poule met Midtjylland en Sturm Graz niet doorgaan. Dan heeft Feyenoord toch eigenlijk gefaald als het niet overwintert.”

De Telegraaf concludeert dat er ‘veel werk aan de winkel’ is bij Feyenoord. “Dat Slot tegen de Oostenrijkers weer koos voor Alireza Jahanbakhsh op de positie van rechtsbuiten en Danilo als centrumspits, gaf aan dat de coach na dik drie maanden nog niet tevreden is over de ideale frontlinie in zijn team. En die voorste lijn liet het ook nu weer lelijk afweten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *